Πολιτική απορρήτου

Παρακάτω θα βρείτε την ενημερωμένη Πολιτική Απορρήτου για την Arkalos, η οποία ισχύει για οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται ή συλλέγεται μέσω αυτού του ιστότοπου. Κατανοούμε ότι η online κράτηση συνεπάγεται σημαντική εμπιστοσύνη από την πλευρά σας. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέτουμε ως υψηλή προτεραιότητα τη διασφάλιση της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε. Διαβάστε αυτήν την πολιτική για να μάθετε για τις πρακτικές απορρήτου μας.

1. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Γενικά. Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες εισάγετε στον ιστότοπό μας ή μας δίνετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που μπορούν να σας ταυτοποιήσουν (“προσωπικά στοιχεία”), συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και του επωνύμου, του αριθμού τηλεφώνου, των ταχυδρομικών και email διευθύνσεων και των στοιχείων χρέωσης (όπως αριθμός πιστωτικής κάρτας, όνομα κατόχου κάρτας και ημερομηνία λήξης). Ενδέχεται επίσης να ζητήσουμε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις δωματίων του ξενοδοχείου σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας δώσετε πληροφορίες, αλλά γενικά οι περισσότερες από τις πληροφορίες που ζητάμε από εσάς απαιτούνται για να κάνετε κράτηση.

Πληροφορίες ταξιδιωτικού συντρόφου. Όταν κάνετε κράτηση για κάποιον άλλο μέσω αυτού του ιστότοπου, θα ζητήσουμε προσωπικές πληροφορίες και ταξιδιωτικές προτιμήσεις για αυτό το άτομο. Θα πρέπει να λάβετε τη συγκατάθεση άλλων ατόμων πριν μας δώσετε τα προσωπικά τους στοιχεία και τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις τους, καθώς οποιαδήποτε πρόσβαση για προβολή ή αλλαγή των στοιχείων τους θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του λογαριασμού σας.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. Εάν κάνετε χρήση οποιωνδήποτε λειτουργιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Arkalos, είτε στον ιστότοπό μας είτε μέσω ενός παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εσάς μέσω αυτού του παρόχου κοινωνικών μέσων σύμφωνα με τις πολιτικές του. Για παράδειγμα, προσφέρουμε την επιλογή εγγραφής στον ιστότοπό μας μέσω της λειτουργίας «Facebook Connect», επιτρέποντάς σας να εγγραφείτε στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του λογαριασμού σας στο Facebook χωρίς να εισάγετε τα απαιτούμενα δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο στην ιστοσελίδα μας. Όταν χρησιμοποιείτε μια λειτουργία μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εάν έχετε επιλέξει να τη συμπεριλάβετε στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες όπως το όνομά σας, φωτογραφία προφίλ, φύλο, γενέθλια, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πόλη ή περιοχή και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες έχετε επιλέξει καθιστούν διαθέσιμο. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου για εσάς και τους φίλους σας, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες που παρέχετε σε έναν πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις αντίστοιχες τοποθεσίες σας (“Δεδομένα τοποθεσίας”) για να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο. Λάβετε υπόψη ότι τα Δεδομένα τοποθεσίας σας ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν με τους φίλους σας σε έναν πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας για αυτόν τον πάροχο κοινωνικών μέσων. Ενδέχεται επίσης να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες από παρόχους κοινωνικών μέσων σχετικά με τη χρήση μιας εφαρμογής που εκτελούμε στον ιστότοπό τους.

2. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε ευαίσθητα στοιχεία χρέωσης (όπως όνομα κατόχου κάρτας, αριθμός πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης) για την ολοκλήρωση των κρατήσεων ξενοδοχείων που κάνετε στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε άλλες πληροφορίες για εσάς για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας: για να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε. για να σας παράσχει την επιβεβαίωση της κράτησης του ξενοδοχείου σας και ενημερώσεις· για τη διαχείριση του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας λογαριασμών και της παροχής ταξιδιωτικών ειδοποιήσεων· να επικοινωνώ μαζί σου γενικά. να απαντήσει στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας· να μετρήσουμε το ενδιαφέρον και να βελτιώσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τον ιστότοπό μας. για να σας ειδοποιήσουμε για ειδικές προσφορές και προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν· για να προσαρμόσετε διαφορετικά την εμπειρία σας με αυτόν τον ιστότοπο.

Επικοινωνίες μέσω email.

Θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επωφεληθείτε από ευκαιρίες που σχετίζονται με ταξίδια στον ιστότοπό μας. Ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα που σχετίζονται με το ξενοδοχείο σας, εάν συμφωνήσατε να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ μέσω email. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα συμμορφωνόμαστε με τις υπάρχουσες λίστες εξαίρεσης που είναι διαθέσιμες στο κοινό κατά την αποστολή ανακοινώσεων μάρκετινγκ. Πιστεύουμε ότι αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με ειδικές προσφορές που σχετίζονται με ταξίδια που διατίθενται μέσω του ιστότοπού μας και των Εφαρμογών μας. Λάβετε υπόψη ότι θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε να μην λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιοδήποτε τέτοιο email που στέλνουμε.

3. Με τους οποίους μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας

Με τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας με τις ακόλουθες οντότητες:

Προμηθευτές όπως ενοικίαση αυτοκινήτου και πάροχοι δραστηριοτήτων, που εκπληρώνουν τις ταξιδιωτικές σας κρατήσεις. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτο προμηθευτή περιγράφονται ως τέτοιες. Επομένως, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου οποιουδήποτε ταξιδιωτικού προμηθευτή του οποίου τα προϊόντα αγοράζετε μέσω αυτού του ιστότοπου. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι προμηθευτές μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί σας, εάν είναι απαραίτητο, για να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς, να διευκολύνουν την ταξιδιωτική σας κράτηση ή να απαντήσουν σε μια κριτική που μπορείτε να υποβάλετε.

Τρίτοι προμηθευτές που παρέχουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, των επιχειρηματικών αναλύσεων, της εξυπηρέτησης πελατών, του μάρκετινγκ, της διανομής ερευνών ή των κληρώσεων p