Δελτίο Τύπου 15/8/21

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφώνστο διήμερο event ορεινού τρεξίματος στις 30-31 Οκτωβρίου 2021, που διοργανώνει το Αθλητικό σωματείο αθλητών ορεινού τρεξίματος “ΑΡΚΑΛΟΣ” υπό την αιγίδα του Δήμου Σφακίων και της Περιφέρειας Κρήτης!

Η διαδικασία των πληρωμών θα ξεκινήσει την 1ηΟκτωβρίου σε νέα ανακοίνωση.

 Θα περιλαμβάνονται οι αγώνες:

Σάββατο 30/10:        → SfakiaSkyMarathon (43km, d+ 3000m!!!)

Κυριακή 31/10:        → 7οSfakia vertical run (4,5km, d+ 690m!!! ) 

με εκκίνηση μέσα από το ferryboatμε το άνοιγμα του καταπέλτη!

                                           → Arkalakirun2021  (1km)  παιδικός αγώνας!!!

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους αθλητές που θα συμμετέχουν στον αγώνα Sfakia Sky Marathon (43km, d+ 3000m):

  • GROSSGLOGER ULTRATRAIL®FREEPASSΗ εταιρία Julbo μια από τις διασημότερες εταιρίες κατασκευής σε γυαλιά ηλίου & οράσεως με μεγάλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία στα γυαλιά υπαίθριων δραστηριοτήτων εξασφαλίζει στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα του Sfakia Sky Marathon δωρεάν συμμετοχή και αεροπορικά εισιτήρια για τον αγώνα GROSSGLOCKNER ULTRA-TRAIL® στην Αυστρία!!!
  • SEATOSUMMIT” Θα υπάρχει ξεχωριστή βράβευση για τον αθλητή και την αθλήτρια που θα φτάσουν πρώτοι στην κορυφή των Λευκών Ορέων, Πάχνες σε 2454m υψόμετρο (20km, d+ 2600)  και θα τερματίσουν τον αγώνα εντός χρονικού ορίου!
  • “ΦΕΡΕ ΤΟ ΤΥΡΙ”  Ένα κεφάλι παραδοσιακή γραβιέρα Κρήτης 4kg παρασκευασμένο με παραδοσιακό τρόπο από τους βοσκούς των Σφακίων θα βρίσκεται στο 26oKm του αγώνα σε υψόμετρο 2000m. Θα το αποκτήσει όποιος  αθλητής/τρια επιλέξει πρώτος να το κουβαλήσει (σε ειδικό σάκο) μαζί του μέχρι τον τερματισμό του αγώνα στην Ανώπολη!!!
Μέγας Χορηγός:

Χρυσοί Χορηγοί: